TR8000 BE | EtherCAT basis

TwinCAT 3 is het perfecte hulpmiddel voor de inbedrijfstelling van een EtherCAT-veldbus en het opsporen van mogelijke oorzaken van fouten. Met de nodige achtergrondkennis over hoe de veldbus werkt en de mogelijke toepassingen ervan, kunnen veel fouten tijdens de planning of bediening van het systeem worden vermeden. Deze onderwerpen komen aan bod in de training. Met trainingsdocumentatie kunt u de cursus daarna zelfstandig op uw eigen systeem gebruiken. De cursus is geschikt voor alle gebruikers van EtherCAT onder TwinCAT 3 die basisinformatie willen ontvangen over het werkingsprincipe, de configuratie en het gebruik van EtherCAT-netwerken onder TwinCAT 3.

Inhoud

• EtherCAT-functioneel principe
  • topologie
  • EtherCAT op I/O-niveau
  • Werkende teller
  • Synchroniseer eenheden
  • Foutgedrag
  • Configuratie in TwinCAT 3
  • Cyclustijden
  • EtherCAT-statusmachine
  • Communicatieprofielen COE en SOE
  • Data verwerken
  • Gedistribueerde klokken
  • HotConnect
  • Kabelredundantie

Voorwaarden

• Ervaring met het gebruik van TwinCAT 3-software
Bestelinformatie
EtherCAT basis
Bestelnummer
TR8000 BE/NL
Categorie
EtherCAT
Trainingsduur
1 dag